BINNEN

De parmantige stolp is met zorg en smaak gerestaureerd en ingericht. Natuurlijk zijn de bedsteden in ere hersteld, net als de nok. Heel gezellig, zo onder dat originele Noorse dakbeschot. En vanzelfsprekend zijn de bedden heel wat comfortabeler dan die van de voormalige duinboer in 1900.

LEEFRUIMTE

Hier hang je samen rond, praat je elkaar bij, doe je spelletjes of kijk je tv. Vanuit de zithoek of eettafel kijk je over het uitgestrekte duingebied. ‘s Winters is het hier behaaglijk, met een grote mooie gashaard en vloerverwarming onder de strakke gietvloer. Via de grote openslaande deuren, gevat in stalen kozijnen, stap je ’s zomers zo de geweldige tuin in. Deze grenst aan het Noord-Hollandse duinreservaat met de zee en het strand als sluitstuk.

 KEUKEN

Je treft in de keuken alles wat je nodig hebt. Meer dan dat: er is een quooker, oven, combimagnetron en een grote koelkast met vriezer, plus twee vaatwassers. Aan het royale kookeiland kun je niet alleen de maaltijden bereiden, je zit hier ook heerlijk aan. Urenlang als je wilt, want hier heb je tijd in overvloed.

 BADKAMER

Op elkaar wachten is niet aan de orde. Er zijn drie afzonderlijke doucheruimtes op de begane grond, met een eigen wastafel en kleedruimte. Boven is één badkamer met douche, toilet en wastafel.

SLAAPKAMERS

Alle zes slaapkamers zijn even genoeglijk. Drie slaapvertrekken zijn voorzien van een bedstee (aangepast aan moderne lichaamslengtes), originele schuifluiken en een knus raampje. De drie slaapkamers op de 1e verdieping zijn rustiek dankzij de schuine wanden en het Noorse beschot. Bedden zijn van Swiss Sense: luxe en zacht.

Beschikbaarheid

Start typing and press Enter to search